Nuorelle siivet-kampanja näkyy myös maakuntagaaloissa
22.1.2019 10:54 Uutiset / Urheilugaala Keski-Pohjanmaa


Maakunnallset urheilugaalat ovat mukana tukemassa nuorten urheilua

Tammikuun 26:ntenä päivänä järjestettävän Keski-Pohjanmaan urheilugaalan yhdeksi vahvaksi teemaksi on valittu nuoret urheilijat. Teema näkyy monin eri tavoin illan ohjelmassa, kutsuvieraissa ja nuorille suunnatun valtakunnallisen lahjoituskampanjan muodossa. Suomen Olympiakomitean Nuorelle siivet -lahjoituskampanjan tuotto ohjataan Suomen Urheiluakatemioille lahjoittajan valinnan mukaan ja se kohdistuu koulupäivän aikaisen valmennuksen lisäämiseen.

– Vuoden 2017 Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa teemana oli satavuotias Suomi ja 20-vuotias Kepli. Viime vuonna juhlimme Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijoiden 40-vuotistaivalta. Katsoimme taaksepäin ja kunnioitimme historiaa. Haluamme siirtää katseet tulevaisuuteen, sillä seuraavat sata vuotta suomalaisessa ja keskipohjalaisessa urheilussa rakennetaan nyt. Olen erittäin iloinen, että maakunnalliset urheilugaalat voi toimia alustana Nuorelle siivet -kampanjalle ja olla näin mukana tukemassa tulevaisuuden menestyjiä ja ylipäätään nuoria, jotka ovat valinneet liikunnallisen elämäntavan, kertoo uKeski-Pohjanmaan 11. urheilugaalasta vastuuta kantava Petri Harsunen.

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia nuorellesiivet.fi -verkkosivustolla sekä tekstiviesti- ja puhelinlahjoituksilla. Verkkosivuilla tehdyn lahjoituksen voi kohdistaa suoraan johonkin 20:sta alueellisesta urheiluakatemiasta ja näin myös Keski-Pohjanmaan urheilugaalalle lahjoituksen voi tehdä.

Lue lisää kampanjasivuilta.   
Urheilugaala Keski-Pohjanmaa
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtumat
 
 Aikajanatapahtuma
 
 Äänestys
Kategoriat