Työplus urheilugaalan yhteistyökumppaniksi
18.5.2017 11:32 Uutiset / Urheilugaala Keski-Pohjanmaa

Työplus liittyi urheilugaalan yhteistyökumppaniksi

Kepli ja Työplus pitkäjänteiseen yhteistyöhön

TYÖPLUS EDISTÄMÄÄN NUORTEN URHEILIJOIDEN TERVEYTTÄ JA TAPAHTUMATOIMINTAA

Tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan juhliva Keski-Pohjanmaan Liikunta ry ja alueella työterveyspalveluja tarjoava Työplus Oy ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää urheiluakatemian nuorille ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja urheilulääkäripalveluja sekä yhteistyötä Keplin päätapahtumien Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan ja Kokkola City Runin kanssa.

- Haluamme tukea Kepliä ja sen työtä nuorten urheilijoiden terveyden edistämisessä urheiluakatemiassa tarjoamalla monipuolisia asiantuntijapalveluja mm. urheilulääkäri- ja muita terveydenhoitopalveluja. Perustamme urheiluakatemian nuoria palvelemaan asiantuntevan hoitotiimin, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Nissi Työplus Oy:sta.

- Luonnollisesti tervehdimme ilolla Työplussan päätöstä tulla mukaan tukemaan Kokkolan kaupungilta Keplille siirtyvän urheiluakatemian toimintaa. Työplus liittyy samalla merkittäväksi maakunnallisen terveysliikunnan, Kokkola City Runin ja urheilugaalan tukijaksi, kertoo sopimusta Keplin puolelta neuvotellut aluejohtaja Petri Harsunen.

Tukea gaalalle ja terveysliikuttajalle

Urheilugaalan yhteistyöhön kuuluu yhtenä osana Työplussan myöntämä tunnustuspalkinto vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajalle. Yritys tukee urheilugaalan järjestelyjä monella tavalla. Gaalan palkittavien valintaprosessi uudistuu ensi syksynä. Seuraava maakunnallinen urheilugaala järjestetään 27.1.2018.
- Toivottavasti gaalapalkinto motivoi alueen liikuttajia, työpaikkoja ja kuntia kantamaan vastuuta ihmisten ja työntekijöiden hyvinvoinnista jatkossakin, uskoo toimitusjohtaja Nissi.

City Run ja Työplus haluavat liikuttaa työpaikkoja

Kokkola City Run erottuu valtakunnallisestikin myönteisesti työpaikkojen näkyvästä mukanaolosta tapahtumassa.
- Haluamme olla mukana tukemassa työpaikkojen hyvinvointia ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumiseen City Runille. Se on merkittävää ennaltaehkäisevää työtä ja työhyvinvoinnin edistämistä työpaikoilla, viestittää Nissi.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, Kepli, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
Jarmo Nissi, toimitusjohtaja, Työplus, 044-7809 228, jarmo.nissi(a)tyoplus.fi

Työplus Oy tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisölle. Tavoitteenamme on terveellisen ja turvallisen työn ja työympäristön varmistaminen sekä työntekijän terveyden, työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työplussalla on toimipisteet Kokkolan lisäksi Kannuksessa, Vetelissä, Kruunupyyssä, Pietarsaaressa ja Uusikaarlepyyssä.


   
Urheilugaala Keski-Pohjanmaa
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtumat
 
 Aikajanatapahtuma
 
 Äänestys
Kategoriat