Yhteistyökumppanit

Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijat ry

Maakunnallinen Keput -tukiyhdistys tukee tapahtuman ja järjestelyjä ja näkyy tapahtuman markkinointiviestinnässä. Tukiyhdistyksellä on edustus palkintoraadissa. Tukiyhdistys julkistaa nuorille lahjakkaille urheilijoille suunnatut stipendit tilaisuudessa.


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy

Kokkolalainen yritys, joka on ollut mukana tapahtuman tukijana alkuvuosista lähtien. Yritys näkyy tapahtuman markkinointiviestinnässä.
Yrityksen edustaja on mukana palkintoraadissa.


Osuuskauppa KPO/Sokos Hotel Kaarle


Maakunnallinen Osuuskauppa KPO on tukenut alusta alkaen tapahtuman järjestelyjä. Yritys tukee tapahtuman markkinointiviestintää sekä myöntää vuoden nuoreksi urheilijaksi valitulle 16-23 vuotiaalle urheilijalle kolmivuotisen valmennusstipendi. Yhteistyökumppanilla on edustus palkintoraadissa.


Keski-Pohjanmaan liitto

Maakuntaliitto on tukenut tapahtuman järjestelyjä ja näkyy tapahtuman markkinointiviestinnässä. Maakuntaliitosta on edustus palkintoraadissa.


Työplus Oy

Työterveyspalveluja tarjoava Työplus oy tuli mukaan tapahtumien yhteistyökumppaneihin vuodesta 2018 alkaen. Yritys tukee palkintostipendillä vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajaa. Työplus oy:lla on edustus Urheilugaalan palkitsemisryhmässä.


   
Urheilugaala Keski-Pohjanmaa
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtumat
 
 Aikajanatapahtuma
 
 Äänestys
Kategoriat